Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Patiëntendag DCM & HCM

26/11/2022 | 12:00 - 17:00

Gratis

Patiëntendag DCM & HCM

Op het veelbelovende programma staat een aantal interactieve plenaire en parallelsessies waarbij onderzoekers, klinisch genetici, sport- en kindercardiologen de laatste ontwikkelingen over beide genetische hartspierziekten komen vertellen.

GRATIS PARKEREN in P2 VUmc
(onder het ACTA gebouw).

In het hart van de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam organiseert de Stichting Cardiomyopathie Onderzoek Nederland dit jaar op zaterdag 26 november haar allereerste landelijke Patiëntendag voor lotgenoten en hun familieleden, die belast zijn met de vormen van gedilateerde en hypertrofische cardiomyopathieën (DCM en HCM).

Interactie met sprekers

Na elke presentatie krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers van diverse medische specialismen en uit verschillende ziekenhuizen. Deze vragen kan je ook alvast doorgeven via het online inschrijfformulier.

Unieke Lab-tour bij de VU

Vóór of na de Patiëntendag kan je een unieke rondleiding krijgen in het Labgebouw 0|2 waar door de week onderzoekers van de VU en Amsterdam UMC hard aan het werk zijn. Dit kan je in het online formulier aangeven.

Bekijk hier het dagprogramma en schrijf je snel in!

Gegevens

Datum:
26/11/2022
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://cardiomyopathie-onderzoek.nl/patientendag-2022/

Organisator

Stichting Cardiomyopathie Onderzoek Nederland

Locatie

Vrije Universiteit (VU), Labgebouw 0|2
de Boelelaan 1108
Amsterdam, 1081 HZ