Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Patiëntendag DCM & HCM

03/06/2023 | 12:00 - 16:30

Gratis

Patiëntendag DCM & HCM

Op het dagprogramma staat een aantal informatieve (parallel)sessies waarbij onderzoekers, genetici en cardiologen zullen spreken over de laatste ontwikkelingen aangaande genetica, risico, behandeling en sport voor beide hartziekten.

GRATIS PARKEREN op het P1 parkeerterrein (hoofdgebouw)

Samen met de Stichting Cardiomyopathie Onderzoek Nederland organiseert het Amsterdam UMC dit jaar op zaterdag 3 juni in Amsterdam een landelijke Patiëntendag voor lotgenoten en hun familieleden, die belast zijn met de vormen van gedilateerde en hypertrofische cardiomyopathieën (DCM en HCM).

Labtour bij de Experimentele Cardiologie

Tussen 13 en 14 uur heb je de gelegenheid om een unieke rondleiding te krijgen bij de afdeling Experimentele Cardiologie van het Amsterdam UMC, waar door de week het team van cardiologen en onderzoekers hard aan het werk zijn. Deelname kan je in het online inschrijfformulier aangeven.

Interactieve discussie

Aan het einde van de Patiëntendag volgt een interactieve discussie waarbij deelnemers hun vragen kunnen stellen aan de aanwezige sprekers. Via het online inschrijfformulier kunnen zij alvast deze korte vragen doorgeven zodat deze tijdens de interactieve sessie kunnen worden meegenomen en beantwoord.

Bekijk hier het dagprogramma en schrijf je snel in!

Gegevens

Datum:
03/06/2023
Tijd:
12:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://cardiomyopathie-onderzoek.nl/patientendag-030623/

Organisator

Stichting Cardiomyopathie Onderzoek Nederland

Locatie

Amsterdam UMC
Meibergdreef 9
Amsterdam Zuidoost, 1105 AZ